Turun yliopiston logo

Hankintaehdotus

Kirjaston henkilökunta lomailee pääasiassa heinäkuussa, mutta muuhunkin aikaan kesällä voi olla viivettä kirjastoaineistojen hankinnassa. Asiakkaat voivat kuitenkin tehdä hankintaehdotuksia ja laitostilauksia lomakkeilla koko kesän ajan. Käsittelemme ehdotukset kiireellisyysjärjestyksessä eli ensisijaisesti kurssikirjatilaukset. Kirjastoaineistojen hankintaan liittyvät kysymykset voi lähettää osoitteeseen kirjasto@utu.fi. Pyrimme vastaamaan kysymyksiin mahdollisimman nopeasti.

Tämä on tutkimuskirjallisuuden hankintaehdotus kirjaston kokoelmiin.

Kurssikirjallisuuden hankintaehdotus kirjaston kokoelmiin: https://apps.utu.fi/kirjasto/lomakkeet/kurssikirjanhankintaehdotus.htm

Omaan käyttöön tilattava kirjallisuus laitostilauslomakkeella: https://apps.utu.fi/kirjasto/lomakkeet/laitostilaus.htm

Teos hankitaan elektronisena, mikäli mahdollista, ja painettuna vain perustelluista syistä.

Jos ehdottamaasi aineistoa ei hankita, saat siitä viestin sähköpostitse.


* - pakollinen kenttä

Valitse tieteenala ja kirjasto: *
Julkaisumuoto
,
      

Tietoja ehdotettavasta teoksesta:


Varaus/ilmoitus ja suostumus henkilötietojen käyttöön *

Ehdottaja:

Käsittelemme antamiasi henkilötietoja vain yhteydenpidon mahdollistamiseksi. Lomakkeella antamasi tiedot tallentuvat kirjaston tietoaineistojen valinnasta ja hankinnasta vastaavien työntekijöiden kahteen jaettuun postilaatikkoon. Tiedot siirretään tarvittavin osin käsin kirjaston tilaustietokantaan, josta ne poistetaan, kun niitä ei enää tarvita. Tiedot säilytetään, kunnes ehdottamasi aineisto on saatu kirjastoon ja sinulle on ilmoitettu, että aineisto on käytettävissä. Lisätietoja Tietosuoja-sivulla.