Turun yliopiston logo

Kurssikirjan hankintaehdotus

Kirjaston henkilökunta lomailee pääasiassa heinäkuussa, mutta muuhunkin aikaan kesällä voi olla viivettä kirjastoaineistojen hankinnassa. Asiakkaat voivat kuitenkin tehdä hankintaehdotuksia ja laitostilauksia lomakkeilla koko kesän ajan. Käsittelemme ehdotukset kiireellisyysjärjestyksessä eli ensisijaisesti kurssikirjatilaukset. Kirjastoaineistojen hankintaan liittyvät kysymykset voi lähettää osoitteeseen kirjasto@utu.fi. Pyrimme vastaamaan kysymyksiin mahdollisimman nopeasti.

Tämä on kurssikirjallisuuden tilauslomake kirjaston kokoelmiin.

Tutkimuskirjallisuuden hankintaehdotus kirjaston kokoelmiin: https://apps.utu.fi/kirjasto/lomakkeet/hankintaehdotus.htm

Omaan käyttöön tilattava kirjallisuus laitostilauslomakkeella: https://apps.utu.fi/kirjasto/lomakkeet/laitostilaus.htm

* - pakollinen kenttä

Valitse tieteenala ja kirjasto: *
Julkaisumuoto

Huom! Jos haluat laitoskappaleen, tilaa se laitostilauslomakkeella

Opintojen vaihe *Teos onTeos on kurssikirjana myös avoimessa yliopistossaTietoja ehdotettavasta teoksesta:
Suostumus siihen, että hankintaehdotuksessa mainitut henkilötietoni säilytetään kirjastossa, kunnes kirjasto on hankkinut ja vastaanottanut ehdottamani aineiston, aineisto on luetteloitu ja minulle on lähetetty tieto aineiston saapumisesta kirjastoon. HUOM! Kurssikirjojen niteiden määrien hallinnointiin liittyvistä syistä kirjasto ei voi käsitellä lomakkeella annettuja kurssikirjaehdotuksia nimettömästi. Jos haluat tehdä nimettömän kurssikirjaehdotuksen, ota suullisesti yhteyttä kirjaston asiakaspalvelijaan.

Ehdottaja:

Varaus * Haluan varauksen ehdottamaani painettuun teokseen tai ilmoituksen, kun sähköinen teos on luettavissa:

Käsittelemme antamiasi henkilötietoja vain yhteydenpidon mahdollistamiseksi. Lomakkeella antamasi tiedot tallentuvat kirjaston tietoaineistojen valinnasta ja hankinnasta vastaavien työntekijöiden kahteen jaettuun postilaatikkoon. Tiedot siirretään tarvittavin osin käsin kirjaston tilaustietokantaan, josta ne poistetaan, kun niitä ei enää tarvita. Tiedot säilytetään, kunnes ehdottamasi aineisto on saatu kirjastoon ja sinulle on ilmoitettu, että aineisto on käytettävissä. Lisätietoja Tietosuoja-sivulla.